فناوری starlight در دوربین های مداربسته، دوربین را قادر می سازد تا تصاویر رنگی را در شرایط کم نور در اختیار کاربر قرار دهد. این کار با استفاده از سنسور تخصصی استارلایت، مانند سنسور استارلایت و سنسور سونی استارویس انجام می شود. در واقع دوربین های مداربسته استارلایت در مقایسه با سایر دوربین ها از دیافراگم گشادتری برخودار هستند. این عامل باعث منتقل شدن نور بیشتری از طریق لنز به سنسور دوربین می شود. در این حالت دوربین استارلایت می تواند تصاویر رنگی و با کیفیت تری را ضبط کند.
دید در شب رنگی در مقابل دید در شب سیاه و سفید
دوربین های starlight از بهترین کیفیت تصویر در تاریکی شب برخودار هستند. این نوع دوربین ها قابلیت ارائه دو نوع دید در شب را دارند. دید در شب رنگی و دید در شب سیاه و سفید. هنگامی که شرایط نور بدتر می شود یا هوا خیلی تاریک است، این دوربین ها می توانند به دید در شب سیاه و سفید تغییر کنند. تصاویر سیاه و سفید ثبت شده توسط دوربین های استارلایت در نور کم، نسبت به دوربین های معمولی از کیفیت و وضوح بیشتری برخوردار هستند. در این دوربین ها می توانید به صورت دستی دید در شب سیاه و سفید آن را به نوع رنگی تغییر دهید.
نحوه عملکرد دوربین های دید در شب Starlight
سنسور دوربین استارلایت مانند شبکیه چشم که به نور محیط حساس است عمل می کند. کیفیت تصویر را میزان نور دریافتی سنسور تعیین می کند. میزان نور محیط بر اساس LUX اندازه گیری می شود. معمولا زمانی که نور محیط کمتر از 20LUX باشد، چشم انسان نمی تواند جزئیات را به خوبی شناسایی کند. با دوربین های استارلایت، حتی در محیط هایی با LUX صفر تصاویر شفاف و واضحی دریافت خواهید کرد. این دوربین ها حتی جزئیات را در تاریکی مطلق به راحتی ضبط می کنند. دوربین های استارلایت با جدید ترین فناوری حسگر کار می کنند که دارای کیفیت پیچیده ای در کاهش نویز ها هستند و باعث می شود دید در شب واضح تر شود.
بهترین مکان برای استفاده از دوربین های استارلایت
با استفاده از این فناوری می توانید سراسر محیط مورد نظر خود را تحت پوشش قرار دهید و دید بسیار گسترده ای داشته باشید. از این رو دوربین مداربسته استارلایت برای مکان های بسیاری گزینه ی مناسبی است. یکی از مزیت این دوربین ها، استفاده از آن ها در فضاهای باز است. دوربین های استارلایت معمولا در فضاهایی که شدت نور در آن کم و اغلب تاریک است مانند پارکینگ ها می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. از دیگر فضاهای مورد استفاده این دوربین ها می توان به فرودگاه ها، مزارع، خیابان ها، بزرگراه ها، سالن های کنفرانس اشاره کرد. این دوربین ها برای ضبط تصویر جرایم و حوادث گزینه ی مناسبی بوده و کیفیت مطلوبی را ارائه می دهند.
ویژگی های مهم دوربین مداربسته starlight
دوربین های استارلایت از ویژگی های خاص و منحصر به فردی برخوردار هستند که در ادامه مطلب به بررسی این ویژگی ها می پردازیم.
- بالا بودن کیفیت تصویر: در این دوربین ها از سنسور های پیشرفته ای استفاده شده است که باعث شده تصاویر را با کیفیت فوق العاده بهتری نسبت به دوربین های مادون قرمز دریافت می کنند.
- دید در شب بهتر: با استفاده از تکنولوژی استارلایت جزئیات تصاویر با کیفیت بهتری نمایش داده می شود.
- کارایی و کاربرد بهتر: از آنجایی که این تکنولوژی توانایی تشخیص جزئیات تصاویر را دارد، می توان از آن جهت شناسایی چهره و یا پلاک خودرو استفاده کرد.
- پشتیبانی از سنسور تشخیص رنگ در تصاویر: این دوربین ها در محیط های تاریک و کم نور تصاویر با کیفیتی را ارائه می دهند.
- کاهش هزینه های جانبی: استفاده از این قابلیت در دوربین مداربسته باعث کاهش هزینه های ناشی از خرید و استفاده از لوازم جانبی مانند پروژکتورها و برق مصرفی می شود.
تفاوت دوربین starlight و دوربین IR
دوربین های استارلایت دارای تصاویر واضح تر و با کیفیت تری نسبت به دوربین های دید در شب IR هستند. دوربین های IR برای ثبت تصاویر در شب باید چراغ های مادون قرمز خود را روشن کنند. این در حالی است که دوربین های استارلایت با استفاده از سنسور های پیشرفته خود می توانند از نور طبیعی محیط حداکثر استفاده را ببرند تا تصویری با کیفیت عالی ثبت کنند. بنابراین دید در شب را حتی زمانی که دوربین های با قابلیت دید در شب باید چراغ های مادون قرمز(IR) خود را روشن کنند، به صورت رنگی فراهم می کند.
مقایسه دوربین استارلایت و سوپر استارلایت
در مقایسه ی این دو نوع دوربین باید بگوییم که هر دو تکنولوژی دارای سنسور منحصر به فرد خود هستند. سنسور استفاده شده در دوربین های سوپر استارلایت پیشرفته تر است زیرا می تواند تصاویری با وضوح 0/01 لوکس را ارائه کند. سنسور های استارلایت تصاویر در محیط هایی با 0/1 lux را می توانند به طور واضح ارائه کنند. لازم به ذکر است، در طراحی دوربین های سوپر استارلایت دیگر از تکنولوژی IR استفاده نشده است. زیرا این دوربین ها و همینطور دوربین های استارلایت در شب تصاویر رنگی را نمایش می دهند، پس دیگر نیازی به IR ندارند.
معایب دوربین های مداربسته Starlight
- این محصول به دلیل قابلیت هایی که دارد از قیمت بالایی برخوردار است.
- تصاویر در برابر نویز هایی که در محیط وجود دارد، شکننده می شوند.
- در این دوربین ها، بیش از پیش از پردازشگر دوربین مداربسته استفاده می شود.
- کم بودن تفکیک اجزای تصویر در هنگام حرکت، یکی دیگر از معایب این دوربین ها است.
تفاوت دوربین مداربسته Starlight با دوربین Spotlight
دوربین های استارلایت توانایی ضبط تصاویر در محیط های کم نور با کیفیت مطلوب را دارند. دوربین های spotlight دارای چراغ های متحرک هستند. این چراغ های متحرک ناحیه تاریک را بر اثر تغییر پارامترهایی روشن می کنند. دوربین های spotlight زمانی که متوجه بروز وقایع مشکوک در محیط می شوند، شروع به ضبط تصویر می کنند. به طور مثال در زمان سرقت، در اثر گرما و حرکت ایجاد شده توسط سارق، چراغ های دوربین روشن می شوند. از این رو دوربین های Spotlight به عنوان یک بازدارنده قوی سرقت شناخته شده اند.
تفاوت دوربین وارم لایت و استارلایت
دوربین های وارم لایت می توانند نور طبیعی را از طریق منبع خود به محیط بتابانند و به این ترتیب تصاویر بسیار خوبی را به کاربران ارائه دهند. از این رو در دوربین های وارم لایت نیازی به وجود نور در محیط نیست. اما در دوربین های استارلایت این قابلیت وجود ندارد و نیاز به وجود نور کمی در محیط است. دوربین های وارم لایت مصرف برق و انرژی بیشتری نسبت به دوربین های استارلایت دارند. به طور کلی دوربین های وارم لایت در محیط هایی با تاریکی مطلق و دوربین های استارلایت در محیط های کم نور که نیاز به ذخیره تصاویر به صورت رنگی است استفاده می شوند.
قیمت دوربین های مداربسته استارلایت
در صورتی که برند مناسبی را انتخاب کنید، دوربین های مداربسته ی استارلایت برای شما هزینه ی زیادی نخواهند داشت. برخی از دوربین های حرفه ای استارلایت که دید در شب رنگی را حتی در شرایط نور کم 0/01 لوکس امکان پذیر می کنند، برای موقعیت های خاص استفاده می شوند و کمی گران تر هستند. اما بسیاری از دوربین های استارلایت در سطح مصرف کننده با دید در شب بهبود یافته وجود دارند که با قیمت نسبتا مقرون به صرفه عرضه می شوند.
مطالب پیشنهادی:
ثبت ديدگاه